Contacteer ons

Contact Persoon : Zhang

Telefoonnummer : 86-18510160891

Free call
Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co., Ltd

U zette wegens onze wetenschap om, en de wereld is mooier voor uw transformatie.

 

  • Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co., Ltd
  • Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co., Ltd
  • Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co., Ltd
  • Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co., Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: SINCOHEREN, coolplas, Razorlase, UniChill, MONALIZA Aantal werknemers: 260~300
Jaarlijkse omzet: 22 million-29 million Opgericht Jaar: 1999
Export pct: 50% - 60%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Sincoheren is een hogere medische en esthetische die materiaalleverancier in 1999.Over wordt opgericht de afgelopen 19 jaar, heeft Sincoheren zich bij het ontwikkelen van divers medisch en schoonheidsmateriaal geconcentreerd. Ons hoofdkwartier is in Zhongguancun, Haidian-District, Peking.

 

China Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Als high-tech onderneming, bezit Sincoheren het certificaat voor het produceren van en het verkopen van medische instrumenten en heeft onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten in handen. In het bedrijf, plaatsen wij R&D-afdeling, verkoopafdeling, productieafdeling, kwaliteitscontroleafdeling, en algemene beleidsafdeling, enz. Sincoheren bezit grote installaties die 5000㎡ behandelen, waaronder de bureaugebouwen 2/5.We nu worden bemand door 300 mensen nemen. Bijgedragen tot de krachtige prima dienst van technique.abd, de laatste jaren onttrekt Sincoheren in Th snel internationale markt en onze jaarlijkse verkoop groeit aan honderden miljardenyuans.

 

Opeenvolgend in het verleden de 19 jaar, heeft Sincoheren medisch de behandelingsinstrument van de laserhuid (de Laser van Nd Yag), intence gepulseerd licht medisch apparaat, rf-de machine van het lichaamsvermageringsdieet, de verwijderingsmachine van de tatoegeringslaser, de verwijderingsapparaat van het laserhaar, verwaarloosbaar Co2-lasermateriaal, coolplas vette het bevriezen machine, en HIFU-machine ontwikkeld, Raliable-qualitya en attent nadat de verkoopdienst is waarom wij onder partners zo populair zijn.

 

Monaliza Q-switched Nd: YAG-instrument van de lasertherapie, één van de merken van Sincoheren, is het eerste de behandelingsmateriaal van de laserhuid dat het CFDA-certificaat in China krijgt.

 

China Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Geschiedenis

S&T van Peking Sincoheren Ontwikkelingsco., Ltd, in 1999 wordt gevestigd, is één van de grootste en eerste professionele hi-tech fabrikanten van medisch en esthetisch materiaal dat. Wij hebben onze eigen Onderzoek & Ontwikkelingsafdeling, fabriek, internationale verkoopafdelingen, verdelers overzee en na verkoopafdeling. Als high-tech onderneming, bezit Sincoheren het certificaat voor het produceren van en het verkopen van medische instrumenten en heeft onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten in handen. In het bedrijf, wij plaatsen R&D-afdeling, verkoopafdeling, productieafdeling, kwaliteitscontroleafdeling, en algemene beleidsafdeling enz. Opeenvolgend in het verleden de 18 jaar, heeft Sincoheren medisch de behandelingsinstrument van de Laserhuid (de Laser van Nd Yag), intens gepulseerd licht medisch apparaat, rf-de machine van het lichaamsvermageringsdieet, de verwijderingsmachine van de tatoegeringslaser, de verwijderingsapparaat van het laserhaar, verwaarloosbaar Co2-lasermateriaal, coolplas vette het bevriezen machine, en HIFU-machine ontwikkeld. De betrouwbare kwaliteit en attent na de verkoopdienst is waarom wij onder partners zo popuplar zijn. Wij specialiseren ons in de productie van skinhair het removalbody materiaal van de vermageringsdieetbehandeling. Kuma, Coolplas en Monaliza zijn onze bekende merken. Wij hebben onze eigen Onderzoek & Ontwikkelingsafdeling, Fabriek, Internationale Verkoopafdeling, Verdelers Overzee en na Verkoopafdeling. Onze apparaten zijn divers van IPL reeks, Laserreeks, rf-reeks aan KUMA-de reeks van de Lichaamsvorm, Ultrasone Cavitatie, Elite en leiden-PDT, enz. Wij verlenen OEM en ODM ook de diensten op de wensen die van Cliënten worden gebaseerd. Sincoheren heeft altijd een nadruk op innovatie en nut en bijgestane klanten gelegd om elk element tijdens het productontwikkelingsproces te perfectioneren.

China Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

 

Het de dienstsysteem van Sincoheren wordt samengesteld van 3 delen: verkoopdienst, dinical instructie depy., en na verkoopdienst.

 

1. Verkoopafdeling

In verkoop heeft de afdeling, over 80% van de leden vrijgezelgraad of hierboven. Dit dept.is plaatst om ons schoonheidsmateriaal te introduceren aan de potentiële kopers, klanten te adviseren de meest aangewezen modellen, en bij te wonen dients om marktonderzoek, voordeelanalyse en publiciteit planning, enz. uit te voeren.

 

 

2. Klinische Instrumentenafdeling

Deze afdeling is verantwoordelijk voor het aanbieden van dinical instructie voor dients.such als het beantwoorden van de gemeenschappelijke problemen in en machine die, en dincal behandeling installeren oprating. De leden in dit rijke dinical eaperience van dept.have. Een regelmatig terugkeerbezoek wordt getaxeerd.

 

 

3. Naverkoopafdeling

De naverkoop dept.divided in het binnenlandse team en het team wordt overzee bestaan uit 26 ervaren beroeps, onder wie het binnenlandse deel 16 leden opneemt die of middenste niveau of hogere ingenieurs zijn. Het is de verantwoordelijkheid van het naverkoopteam aan installandtest de nieuwe machine, de instructies van de aanbiedingsverrichting, controleert en het materiaal, herstelt en een terugkeerbezoek regelmatig aflegt. Wij hebben verscheidene Doctoraten en Meesters in deze dienst.

 

China Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

De Wetenschap en de Technologische ontwikkelingco. van Peking Sincoheren, Ltd, in 1 9 9 9 wordt gevestigd, is één van de grootste en earliestprofessionalhi-tech fabrikanten van medisch en esthetisch materiaal dat. Wij hebben onze eigen Onderzoek & Ontwikkelingsafdeling, fabriek, internationale verkoopafdelingen, verdelers overzee en na verkoopafdeling. Er zijn 4 internationalsalesafdelingen. De Europese Afdeling, de Afdeling van Zuidoost-Azië, Midden-Oostenafdeling, Amerikaanse Department.This staat over de hele wereld onze klanten toe.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

lisa@sincoheren.cn
Christina-cf
86-18510160891