Contacteer ons

Contact Persoon : Zhang

Telefoonnummer : 86-18510160891

Free call
lopende band
  • Sincoherenfabriek
  • Sincoherenfabriek
  • Sincoherenfabriek
  • Sincoherenfabriek

Beijing Sincoheren Science and Technology Development Co., Ltd fabriek productielijn 0

De fabriek van Sincoheren is gesitueerd in Guanglian-Industrieterrein, heeft de Economische en Technische Ontwikkeling Zone.It van Peking Yizhuang kwaliteitsbewakingsstandstards van ISO9001 overgegaan: 2008 en ISO13485: 2012.

 

In de installatie, hebben wij de productielijnen voor voedingapparaten, laserapparaat in vaste toestand, intens gepulseerd licht apparaat, en radiofrequentieapparaat, enz. Elk jaar, tientallen duizendenreeksen van materiaal kan voor elk machinemodel worden gemaakt. Wij hebben een volledige systeem voor kwaliteitscontrole en ERP een beheersmethode geïntroduceerd om de kwaliteit van ons esthetisch materiaal en een nauwkeurige levertijd te verzekeren.

 

Sincoheren verleent OEM en ODM de dienst voor dients om hen te laten de verschijning, het verrichtingssysteem, en andere delen van hun eigen materiaal van de laserschoonheid aanpassen.

 

 

OEM / ODM

Sincoheren verleent OEM en ODM de dienst voor cliënten om hen te laten de verschijning, het verrichtingssysteem, en andere delen van hun eigen materiaal van de laserschoonheid aanpassen.

R & D

Sincoheren, een leverancier van het vertrouwens waardige medische en esthetische materiaal, heeft samenwerking op lange termijn met MIT, Lincoln University, Chinese Academie van Luchtvaartkunde en Luchtvaartkunde, het Instituut van Peking van Technologie, de Universiteit van Tchang-tchoun van Wetenschap en Technologie gevestigd, en Instituut het Noord- van China van Optica en Electronics.We heeft ook stabiel met professoren van de wereld -wereld-dass de foto-elektrische overdracht samengewerkt.

 

Sincoheren bezit meer dan 200 externe samenwerkingsspecialisten, professoren, en artsen. Voor ons personeelsteam, hebben wij de high-tech talenten van collected37 en 36 professionele technici. Er zijn 80 mensen een vrijgezelgraad hebben of hierboven, en 42 mensen die een Doctoraal hebben verkregen of hierboven. Het onderzoek en het ontwikkelingspersoneel van Sincoheren geven van 30% van het totale aantal rekenschap.

 

Het R&D-team van sincoheren wordt samengesteld van teams van optica, software, kring, mechanisch, industrieel ontwerp, en kwaliteitscontrole. Sincoheren legt bijzondere nadruk op de investering in onderzoek en ontwikkeling: de onderzoekinvestering bedroeg 20 miljard yuans in 2008,2009.2010.and 2011.Also tijdens deze periode, hebben wij gewijzigd en 12 technici en kosmetisch lasermateriaal gewijzigd, 14 nieuwe programma's, ontwikkeld en 7 technieken in productie ontwikkeld. Wij hebben de technische moeilijkheden van voorverbranding van Xenonlamp, high-current lossing, en IGBT-bescherming, enz. overwonnen. Onze pas ontwikkelde technieken om ozon hebben te gebruiken om hartontoereikendheid en het wegnemen bevroren vet te genezen wereld-leidend niveau bereikt.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

lisa@sincoheren.cn
Christina-cf