Contacteer ons

Contact Persoon : Zhang

Telefoonnummer : 86-18510160891

Free call

Magnetotherapy van de de Magneetontstekingstherapie van Magnetolith van 2022 nieuw Materiaal

March 31, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Magnetotherapy van de de Magneetontstekingstherapie van Magnetolith van 2022 nieuw Materiaal

EMTT is een grotendeels risico-vrije en zij-gevolg-vrije methode. Als patiënt, zult u de therapie zeer comfortabel vinden: De therapielijn wordt geplaatst over het gebied van pijn terwijl u volledig gekleed blijft – het directe huidcontact is niet noodzakelijk.

De wanorde van het actieve en passieve musculoskeletal systeem is de gemeenschappelijkste oorzaak van chronische pijn (of anders) rond de bol. Deze wanorde omvat rugpijn en osteoartritis evenals typische sportblessures zoals ontsteking van de pezen en de verbindingen. De mensen die vaak aan deze voorwaarden lijden ervaren significante beperkingen in hun dagelijks leven evenals verminderde levenskwaliteit.

De Therapie van Extracorporealmagnetotransduction (EMTT) is een niet-invasieve die procedure specifiek voor de behandeling van deze voorwaarden wordt ontwikkeld. Het verschilt van andere vormen van magnetisch veldtherapie in zijn hogere die van het schommelingsfrequentie en magnetische veld sterkte, ook als efficiënte transductiemacht worden bekend. Men gelooft dat deze eigenschappen de helende processen in het lichaam kunnen verbeteren.

Voor deze website, zult u informatie over de Therapie van Extracorporeal Magnetotransduction vinden en hoe het u kan helpen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

lisa@sincoheren.cn
Christina-cf
86-18510160891